Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atlas Cons Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Emulsie organica pentru topirea zapezii si prevenire Defrost
500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Defrost este un produs lichid din gama celor utilizate la deszapezirea drumurilor, prevenirea inghetului si mentinerea carosabilului in buna stare de utilizare. Contine inhibitori de coroziune. Acest produs poate fi folosit la prevenirea inghetului drumurilor si la deszapezirea lor.

Produsul nu este toxic si nu ataca mediul inconjurator. Nu este iritant si manipularea lui se face in perfecta siguranta. Este biodegradabil 99,9%.Prin faptul ca are in componenta inhibitor de coroziune, produsul este foarte putin coroziv si prezinta urmatoarele avantaje in comparatie cu alte produse utilizate in acest scop:
- starea drumurilor la care se utilizeaza  acest produs este mult mai buna; nu distruge asfaltul si  betonul
- nu distruge caroseriile masinilor cu care vine in contact;

Produsul DEFROST  are o mare capacitate de inmuiere ceea ce duce la folosirea unei mici cantitati de produs, mareste suprafata de acoperire, duce la o utilizare optima a echipamentelor de deszapezire, imbunatateste siguranta si nivelul serviciilor, ducand in final la reducerea costurilor de curatare.
Produsul are remanenta de max. 125  ore- in functie de conditiile atmosferice, nu infunda reteaua de canalizare, precum materialele clasice folosite (sarea, nisipul) si se poate folosi pina la -33 grade Celsius.

Se recomanda folosirea produsului pe drumuri intens circulate unde are efect maxim. Produsul se poate imprastia pe orice tip de carosabil (umed sau uscat).

Se foloseste atit pentru topirea zapezii si a poleiului, cat si pentru prevenirea inghetului. Imprastierea se face prin pulverizare gravitationala dintr-o cisterna in jet continuu, cu ajutorul unui distribuitor liniar.
Din Gura in Gura
Alte Produse